fbpx

Aankoopmakelaar

Bij Makelaarschap kopen wij uw woning aan vanaf €1195,-.

Bij Makelaarschap begeleiden wij zorgeloos uw aankooptraject
Betaal geen onnodige makelaarskosten, bij Makelaarschap bieden wij u vaste lage makelaarskosten in een duidelijk aankooptarief. Wij begeleiden uw aankooptraject in twee stappen naar eigen keuze.

Gratis Quickscan
Koop uw woning met een gerust gevoel tegen de scherpste prijs! De aankoopservice van Makelaarschap begint altijd met een onderzoek waarin de slagingskans van een succesvolle aankoop wordt beoordeeld. Door onze quickscan maakt u geen onnodige aankoopkosten.

Uw eigen makelaar
Als koper op de huidige woningmarkt heeft u een relatief sterke positie, maar hoe benut u deze positie het best? Met een NVM aankoopmakelaar bespaart u waarschijnlijk duizenden euro’s op de woning aankoopprijs en dus op een lagere hypotheek!

Stap 1: Uw woning aankopen
Zorgeloos uw woning aankopen doet u met een NVM aankoopmakelaar van Makelaarschap. U ontvangt een uniek aankooprapport met uitgebreid advies. Het aankooprapport geeft inzicht in de actuele woningwaarde en informeert u over de woning gegevens, bouwkundige aspecten en juridische bijzonderheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en start u zorgenloos uw aankoop.

Stap 2: Het vervolgtraject
In het vervolgtraject voeren wij de onderhandelingen, kopen wij de woning voor u aan en verzorgen wij de NVM koopovereenkomst. Wij begeleiden de inspectie bij oplevering en begeleiden de overdracht bij de notaris.

Aankooprapport
Met ons professionele aankooprapport weet u precies waar u aan toe bent, zo start u zorgeloos uw aankoop.

Begeleiden wij uw volledige aankooptraject, dan verzorgen wij de onderstaande diensten:

Juridische zaken

Aankoopstrategie

Bezichtigingen

Afhandeling NVM koopovereenkomst

Huis verkopen? Wij bellen jou!


Daarom Makelaarschap

En niet omdat wij het zelf zeggen..

Dit gebeurt er in het Makelaarschap

Blijf lezen... want de woningmarkt en hypotheken veranderen continu...