Onderdeel van: prtnrs

Makelaarschap als
aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar helpen wij in eerste instantie met de aankoop van de woning. We volgen een aantal concrete stappen om jouw woning aan te kopen. Uiteraard gaan we voor de scherpste prijs voor jouw nieuwe woning. Daarom beginnen we het aankoopproces met een quickscan: een kort onderzoek waarin we de slagingskans van een succesvolle aankoop beoordelen. En, als bonus voor jou, is die quickscan helemaal gratis. Een groot voordeel van deze quickscan is dat jij geen onnodige kosten in het aankoopproces.

Stap 1: Uw woning aankopen
Na de quickscan van Makelaarschap, krijg je een uniek aankooprapport. Als NVM-aankoopmakelaar regelen wij dit allemaal tot in de puntjes. Zo krijg je in een uniek inzicht in de woningwaarde en wordt alles helder: de gegevens van de woning, bouwkundige eigenschappen en juridische bijzonderheden.

Stap 2: Het vervolgtraject
Dan begint het echte werk. Als aankoopmakelaar hebben we de nodige voorbereiding gedaan, maar nu start de onderhandeling. Dat doen we uiteraard niet met gladde praatjes, maar met een realistische en professionele insteek. Iedereen tevreden? Dan kopen wij de woning en regelen we een NVM-koopovereenkomst. Daarna begeleiden we de inspectie bij oplevering en de overdracht bij de notaris.

Kortom: met Makelaarschap als aankoopmakelaar ben je zeker van een uitgebreide aanpak en zorgen wij voor de beste aankoop van jouw woning!

Wij verzorgen de aankoop al vanaf €1195,- Dus wacht vooral niet langer, neem contact met ons op en we helpen je graag bij de aankoop van een woning.

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Neem contact met ons op

Ik zoek een aankoopmakelaar!

    Inschrijven nieuwsbrief


    Registreren

    Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.