Onderdeel van: prtnrs

Voorkom verborgen
gebreken aan je huis

Een bouwkundige keuring is dé uitgelezen kans om verborgen gebreken aan je (toekomstige) huis te ontdekken. Met deze keuring van de bouwkundige staat geven we een onafhankelijk waardeoordeel over de woning. Het resultaat is een overzicht waarbij jij direct ziet of je iets aan de woning moet aanpassen en hoeveel je daarvoor moet investeren.

 

Samenwerking met Homekeur

Om jou te voorzien in een deskundige, onafhankelijke en betrouwbare bouwtechnische keuring, werken we nauw samen met Homekeur. Dit gerenommeerde keuringsbedrijf zet haar deskundige ervaring, van dik vijftien jaar, graag in.

Tijdens een bouwkundige keuring lopen de inspecteurs het hele huis langs: van de nok tot en met de kruipruimte. Daarbij wordt alles geïnspecteerd, zoals de brandveiligheid, constructies,  schilderwerk, ruiten en het sanitair. De inspecteurs noteren alles en maken foto’s van diverse situaties. Vervolgens wordt dit alles uitgewerkt in een officieel keuringsrapport, wat je na een paar dagen in je mailbox ontvangt. Hierin staat nauwkeurig beschreven wat er gecontroleerd is en welke onderdelen van de woning vragen om een aanpassing.

De bouwkundige keuring van Homekeur is zowel erkend door Stichting Waarborgfond Woningen als NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare keuring die voldoet aan de gestelde eisen. De prijs van een bouwkundige keuring van Homekeur bedraagt €369,- (incl. btw) voor een huis tot 1000 m³. Hoewel een keuring dus zeker iets kost, levert het vooral veel winst op! Je weet immers op welke punten je de woning moet aanpassen om er nog lang en veilig te wonen.

 

Bouwkundige keuring aanvragen

Wil je een bouwkundige keuring aanvragen? Dat kan! Vul in het formulier hiernaast je gegevens in en verstuur de opdracht! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een uitgebreide keuring.