Onderdeel van: prtnrs

Woning
verkopen?

Jouw huis verkopen is een taak die we bij Makelaarschap zorgvuldig uitvoeren. Wij gaan voor de meest succesvolle verkoop van jouw woning. Dat verkoopproces begint altijd met een onderzoek naar de slagingskans van een succesvolle verkoop van jouw huis. Dat klinkt heel wat, maar heeft een groot voordeel; jij hebt geen onnodige verkoopkosten. Daarnaast creëren wij een fantastische presentatie van jouw huis op Funda door professionele foto’s en interactieve digitale 2D en 3D-plattegronden in kleur. Dat doen we niet zomaar, hiermee bereik je 95% (!) van de woningzoekenden!

Blijft het hierbij? Zeker niet. Wil je jouw huis verkopen, dan krijg je de keuze uit twee opties: alles uitbesteden aan professionals of zelf een grote rol spelen.

Pakket #1 Full-service ondersteuning

Met dit pakket nemen wij je écht alles uit handen. Full-service is namelijk niet voor niets full-service. Makelaarschap regelt de complete verkoop van jouw woning. Dat is niet alles; je krijgt deskundige begeleiding bij bezichtigen, opleveren van de woning en de overdracht bij de notaris.

Als klap op de vuurpijl geven wij de kwaliteit en NVM deskundigheid voor vaste lage kosten!

Pakket #2 Zelf actief betrokken

Zelf aan zet zijn bij de verkoop van je huis? Dat kan bij Makelaarschap. Hierdoor bespaar je natuurlijk duizenden euro’s aan verkoopkosten. En, niet onbelangrijk, wij bieden onze diensten ook hier tegen een vast laag tarief aan.

Wat doet Makelaarschap verder bij de verkoop van uw woning?

Dat ligt er uiteraard aan welk pakket jij kiest. Voor het gemak gaan we uit van pakket 1 en kies je voor een full-service ondersteuning. Wij voorzien dan in juridische zaken, maken een verkoopstrategie, creëren een perfectie presentatie van jouw huis, promoten en publiceren het online, regelen daarna de bezichtigingen en handelen het koopcontract af. Kortom: bij Makelaarschap zit je op de beste plek voor een perfecte verkoop van jouw woning.

Ben je benieuwd wat we concreet doen? Dat begrijpen we. Het is namelijk een veelzijdige taak; een woning verkopen. Wat dat allemaal precies inhoudt, vertellen we je graag zelf. Neem contact met ons en spreken graag met je af!

Ook uw woning verkopen?

Neem contact op

Ik wil mijn woning verkopen.

Inschrijven nieuwsbrief


Registreren

Heb jij nog geen account? Registreer je dan gemakkelijk in enkele stappen.